(Utrecht) Nieuwegein

Teststraat Nieuwegein (Utrecht)

Er zijn verschillende teststraten Nieuwegein waar mensen uit Nieuwegein zich kunnen laten testen. Zij kunnen bijvoorbeeld kiezen om naar één van de teststraten in Utrecht te gaan. Je kunt voor een sneltest of een PCR-test naar twee teststraten in Utrecht gaan. Bovendien is het ook nog mogelijk om naar een teststraat in Baarn te gaan. Het nadeel hiervan is dat dit een stuk verder is waardoor het eigenlijk alleen met de auto een goed idee is om hier naartoe te gaan voor een coronatest. 

Teststraten in Utrecht

Het is voor mensen die op zoek zijn naar teststraten Nieuwegein handig om zich in Utrecht te laten testen. De teststraten waar je uit kunt kiezen zijn te vinden in Utrecht centrum en in Utrecht Kanaleneiland. Je kunt zelf op de site van deze teststraten kijken om er achter te komen bij welke teststraat jij het eerst aan de beurt komt. De teststraat in Utrecht centrum kun je vinden op de Nobelstraat 2a. Het is ook mogelijk om naar Utrecht Kanaleneiland te gaan om je te laten testen. Deze teststraat is gelegen op de Bernadottelaan op nummer 11. Voor mensen uit Nieuwegein is deze  teststraat het minst ver weg. Vanuit het centrum van Nieuwegein is het iets meer dan 10 minuten rijden met de auto. Als je met het openbaar vervoer gaat kost het je meestal zo’n 20 minuten. 

Verschillende soorten coronatests

Als je een PCR-test of een sneltest wilt doen kun je naar beide teststraten in Utrecht gaan. Dat is erg handig aangezien dit de testmethodes zijn die het meest worden gebruikt. Je kunt ook een antistoffentest doen om er achter te komen of je in het verleden besmet bent geweest met het coronavirus. Dit kun je echter alleen doen bij de teststraat in Utrecht Centrum.

Het lijkt erop dat we niet kunnen vinden waar je naar zoekt. Wellicht dat een zoekopdracht kan helpen.

Scroll naar top